Pin It
 

Chevrolet Camaro – o maşină puternică de legendă

Camaro a fost întotdeauna un vis pentru adolescenţi şi o legendă pentru cei suficient de în vârstă pentru a-i cunoaşte istoria. Camaro se ridică la nivelul viselor acestora şi mai mult, oferă un nivel de performanţă şi de inginerie care va cimenta statutul său istoric.
Porneşte Camaro şi aprinde inima unei legende vii.

 

Design atrăgător – moştenire de familie

Camaro a fost construit pentru a merge într-o singură direcţie. Înainte. Mai agresiv decât o felină încolţită, umerii aplecaţi şi aripile proeminente dau impresia că este gata să se năpustească. Capota lungă şi puntea spate scurtă amintesc de moştenirea legendară a modelului, în timp ce farurile expresive cu LED, jantele şi anvelopele moderne sugerează un viitor interesant.

Vezi mai multe imagini accesând galeria cu imagini ale exteriorului.

 

Chevrolet Camaro Convertible – priveşte cerul

Plafonul are nevoie de mai puţin de 20 de secunde pentru a se retrage automat şi pentru a se plia perfect. 20 de secunde pentru a transforma Camaro într-o experienţă senzorială extraordinară.

Fie că are plafonul ridicat sau coborât, Camaro Convertible arată minunat în oricare formă. Şi dintr-un motiv întemeiat. Designerii noştri au proiectat intenţionat plafonul pentru a imita forma musculară a modelului Coupe standard. Cu o legendă, la urma urmei, nu te poţi juca.

 

Camaro – povestea din interior

Interiorul oricărui Camaro este întotdeauna un loc în care îţi face placere să te afli. Dar în acest an am ridicat miza, oferind un interior la fel de perfecţionat ca şi condusul în sine.

Designul instrumentelor de bord, panoul de instrumente şi volanul ergonomic pentru un control sporit, toate ies în evidenţă, la fel ca şi poziţia de condus în sine. Scaunele sport reprezintă punctul forte ce oferă cea mai bună vizibilitate asupra panoului de bord şi asupra drumului.

  • Interiorul modelului Camaro este foarte primitor.
  • Bucură-te de ambianţă.
  • Indicatoare auxiliare ce indică presiunea uleiului şi temperatura de transmisie.
  • Camera pentru vizibilitate spate.
  • Imaginea de la camera pentru vizibilitate spate se proiectează în oglinda retrovizoare.
Zoom

Pentru mai multe imagini cu modelul Camaro vizitează galeria de imagini cu interiorul.

 

Performanţa este a doua natură

Camaro duce performanţa la un nivel cu totul nou. Camaro V8 de 6.2L este mult mai puternic, cântăreşte mai puţin şi – trebuie să ştii - este mai eficient decât oricând. 426 cai putere vin în ajutorul unui motor cu came duble ce oferă performanţa specifică maşinilor de curse. Asta în timp ce injecţia directă şi sincronizarea variabilă a supapelor se combină pentru ca tu să te bucuri la maxim de fiecare kilometru parcurs.

Manevrabilitatea modelului Camaro pare din altă lume. Suspensia independentă spate şi servodirecţia cu raport variabil contribuie la o călătorie de excepţie cu această maşină.

  • Camaro Coupe de culoare Summit White.
  • Camaro Convertibil de culoare Rally Yellow cu dungi de culoare neagră.
  • Camaro Coupe de culoare Rally Yellow.
  • Camaro Coupe de culoare Rally Yellow.
  • Camaro Convertibil de culoare Silver Ice Metalic.
Zoom

Pentru informaţii detaliate vizualizează pagina cu specificaţii tehnice.

 

Siguranţă fără compromisuri

Atunci când o maşină este capabilă să accelereze până la 100 km/oră în 5.2 secunde, siguranţa devine în mod clar o prioritate. Sistemul GM de control al stabilităţii StabiliTrak® compară direcţia indusă cu răspunsul real al maşinii şi, dacă este nevoie, face corecţiile necesare pentru a te ajuta să rămâi pe drumul cel bun în cazul în care lucrurile se complică.

Siguranţa înainte de toate

În cazul unei coliziuni, cele şase airbaguri standard intră în funcţiune pentru a proteja capul, pieptul şi genunchii pasagerilor, în timp ce, caroseria din oţel ultra rezistent protejează pasagerii să nu se rănească.

Care model Chevrolet este potrivit pentru mine? Compară modelele!
All links are external and will open in a new window.