Chevrolet Spark – un autovehicul de oraş de mici dimensiuni

Informaţii & asistenţă Chevrolet Spark

Poate ştii deja că Chevrolet îşi va înceta în curând operaţiunile de vânzări de autovehicule noi în Europa. Însă reparatorii autorizaţi Chevrolet vor rămâne, pentru a asista toţi clienţii noştri cu service-ul şi întreţinerea autovehiculului. În plus, cu sprijinul Opel, marca noastră parteneră GM din Europa, încă te putem ajuta să găseşti autovehiculul pe care îl cauţi.

Indiferent de ce ai nevoie, parcurge titlurile de mai jos pentru a localiza categoria.

Ai întrebări despre autovehiculul tău Chevrolet?

myChevrolet - the Chevrolet owner portal

Clic aici pentru manualele de utilizare şi de infotainment

Reparatori autorizaţi

Deşi Chevrolet opreşte vânzările de autovehicule noi în Europa, continuăm să asigurăm şi pe viitor service şi reparaţii pentru autovehiculul tău, prin intermediul reţelei noastre de reparatori autorizaţi. Aceştia vor continua să furnizeze servicii şi piese originale Chevrolet pentru autovehiculele Chevrolet în aceeaşi manieră ca în prezent. Aproximativ 2.000 de puncte de service Chevrolet continuă să funcţioneze în Europa Centrală şi de Vest, pentru a asigura serviciile aferente. În România există [XX] reparatori autorizaţi la dispoziţia ta. Poţi găsi adresele lor aici.

Garanţia autovehiculului şi piese de schimb

Vehicle Warranty

Linişte

Chevrolet vrea ca tu să te bucuri de condus, fără a întâmpina probleme. De la achiziţia propriu-zisă a autovehiculelor noastre şi până la efectuarea lucrărilor de service în garanţie, ne dorim ca întregul proces să fie lin şi avantajos, fără costuri ascunse şi cu un raport calitate/preţ excelent.

Autovehiculele noastre sunt deosebit de fiabile, însă, în cazul în care se produce vreo defecţiune, nu se vom eschiva.
În plus, Chevrolet îţi oferă componente originale care sunt:

  • Proiectate cu precizie pentru a se potrivi perfect autovehiculului tău Chevrolet sau Daewoo şi a garanta siguranţa
  • Acoperite de o garanţie de doi ani, garantându-ţi complet liniştea sufletească
  • Cea mai bună opţiune în materie de valoare – păstrează documentaţia pentru componentele Chevrolet originale şi acestea te pot chiar ajuta să obţii un preţ de revânzare mai bun

Doreşti să cumperi un nou Spark?

Din păcate, nu mai este posibil. Dealerii noştri din România au vândut ultimele stocuri cu superbul hatchback în 5 uşi. Totuşi, vestea bună este că Opel oferă o gamă extinsă de autovehicule superbe de înaltă calitate, echipate cu tehnologii şi funcţii excepţionale.

Vizualizează întreaga gamă Opel şi găseşte autovehiculul potrivit pentru tine.

Opel logo on grill of car